Κοινωνία

Στη φυλακή 28χρονος που απειλούσε την πρώην κοπέλα του

Ο νεαρός είχε συλληφθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου στα Καμένα Βούρλα, μετά από καταγγελία της πρώην κοπέλας του, ότι εξακολουθούσε να την παρενοχλεί και να της στέλνει απειλητικά μηνύματα.

Την είχε πάρει μάλιστα τηλέφωνο το Σάββατο με απόκρυψη την ώρα που εργαζόταν και το είχε σηκώσει η φίλη της η οποία επίσης κατέθεσε για τα όσα βίωνε η 19χρονη, μετά το χωρισμό της. Ο 28χρονος, σύμφωνα με το lamiareport.gr φέρεται να είχε απειλήσει ότι αν πήγαινε στο χώρο που εργαζόταν δεν ήξερε κι εκείνος τι θα έκανε, κάτι που προκάλεσε τρόμο στη νεαρή κοπέλα.

Αρχικά στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο 28χρονος, που είναι από διπλανό νομό, είχε ισχυριστεί ότι αναζητούσε την κοπέλα καθώς από τη στιγμή που χώρισαν ήθελε πίσω το κινητό που της είχε χαρίσει στα γενέθλιά της. Ενώπιον του δικαστηρίου όμως έβαλε μέσα και την αγάπη του για κείνη και την προσπάθεια που ήθελε να κάνει για επανένωση!

Η Εισαγγελέας της έδρας ωστόσο δεν πείσθηκε για τα αισθήματά του και διέκρινε εμμονή σε σχέση με την παθούσα. Ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος, όπως και έγινε, καθώς το Δικαστήριο του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών εκ των οποίων θα εκτίσει τις 40 ημέρες, αναστέλλοντας το υπόλοιπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...