Κοινωνία

Μεσσηνία-Τροχαίο: Κρίσιμες στιγμές για τον 19χρονο τραυματία-Υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο κεφάλι (Βίντεο)

Αναστατωμένη είναι η Μεσσηνία λόγω του δυστυχήματος που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία το πρωί της Τετάρτης. Ο τραγικός απολογισμός ήταν να χάσουν τη ζωή τους 4 και να τραυματιστούν άλλοι 5 άνθρωποι.

Ανάμεσα στους 5 τραυματίες του δυστυχήματος στη Μεσσηνία, ένας 19χρονος φαντάρος που περνάει πολύ κρίσιμες ώρες λόγω των τραυμάτων του.

Ο 19χρονος αν και ανασύρθηκε ζωντανός, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί επί τόπου και να μεταφερθεί στο Πανκαρδικό νοσοκομείο Τρίπολης.

Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο κεφάλι καθώς είχε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αν και το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Ο 19χρονος εκείνο το πρωί έχασε τον 44χρονο πατέρα του και την 12χρονη αδελφή του ενώ τραυματισμένη παραμένει και η 66χρονη γιαγιά του. Η οικογένεια από την Αμαλιάδα, επέστρεφε από την Καλαμάτα όπου είχαν πάει για να καμαρώσουν τον 19χρονο στην ορκωμοσία του στο στρατόπεδο της πόλης, χωρίς να ξέρουν τι κακό θα τους έβρισκε.

Δυστυχώς, το τροχαίο ήταν τόσο «σκληρό» που οι πυροσβέστες προσπαθούσαν επί 2.5 ώρες να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες. Το κατάφεραν κόβοντας τις οροφές των αυτοκινήτων.

Νοσηλευόμενος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καλαμάτας, παραμένει ο οδηγός της νταλίκας ο οποίος παλιότερα είχε εμπλακεί και σε άλλο τροχαίο χωρίς να κατηγορηθεί.

Την τελευταία τους ανάσα στην άσφαλτο άφησαν και ένας 38χρονος μαζί με ένα κοριτσάκι μόλις 12 μηνών. Από το ίδιο αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε μία 38χρονη και ένα 6χρονο παιδί που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε μόνος του ακόμη ένας που βρισκόταν στο 3ο αυτοκίνητο, χωρίς να έχει σοβαρά τραύματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...