Κοινωνία

Συνελήφθη Κύπριος καταζητούμενος στη Θεσσαλονίκη-Συμμετείχε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εγκληματική οργάνωση

36χρονος από την Κύπρο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη καθώς καταζητείται από τις Αρχές της Λευκωσίας για συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εγκληματική οργάνωση.


Σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος που είχαν εκδώσει οι κυπριακές αρχές, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή του, έγινε χθες το απόγευμα από ειδική ομάδα που δημιουργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή προσωπικού των Τμημάτων Δίωξης Εκβιαστών και Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της ίδιας Διεύθυνσης, αλλά και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα της Κύπρου, ο 36χρονος εκζητούμενος διώκεται για τα αδικήματα της συμμετοχής σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας με χρήση εκρηκτικών υλών, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν στην έκδοσή του.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ