Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

25χρονη στη Λέρο κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για revenge porn -Διέδιδε «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στη Λέρο ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί 27χρονος -στο πλαίσιο του αυτοφώρου- τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφος του για εκδικητική πορνογραφία.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο 27χρονος με τον οποίο είχαν χωρίσει την είχε καταγράψει το διάστημα που ήταν σε σχέση κατά την διάρκεια των προσωπικών τους ερωτικών επαφών.

Η 25χρονη δεν είχε ιδέα για αυτή του την ενέργεια μέχρι που της έστειλε στο instagram το «ροζ» βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Μάλιστα το ίδιο βίντεο το έστειλε και σε έναν φίλο της καθώς και σε τουλάχιστον ακόμα ένα άτομο το οποίο ωστόσο δεν γνώριζε .

Η νεαρή κοπέλα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 27χρονου το βράδυ της Πέμπτης (25/7), λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας και στην Κρήτη


Αντίστοιχη περίπτωση σημειώθηκε και στο Ηράκλειο Κρήτης , εκεί όπου 57χρονος απειλούσε από τον περασμένο Μάρτιο την 52χρονη πρώην σύντροφο του ότι θα κοινοποιήσει «ροζ» βίντεο. Πρόκειται για ερωτικές τους στιγμές που είχε βιντεοσκοπήσεις χωρίς την συγκατάθεση της.

Τελικά στις 30 Ιουνίου 2024 πράγματι κοινοποίησε το εν λόγω βίντεο σε κάποιο πρόσωπο. Ο 57χρονος προσήχθη από τους αστυνομικούς οι οπαίοι μάλιστα κατάσχεσαν δυο βίντεο και τρεις φωτογραφίες ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ