Κοινωνία

Κρήτη: Συρροή οι συλλήψεις για κλοπές, όπλα και κακοποίηση ζώου


Η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα διερεύνησης μετά από καταγγελία για άσκοπους πυροβολισμούς σε σπίτι, τις βραδινές ώρες της 22ης Ιουλίου. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην συγκεκριμένη οικία κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 11 φυσίγγια κρότου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Β' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.


Σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων. Όπως διαπιστώθηκε σε σχετικό έλεγχο, ο συγκεκριμένος άνδρας σε αγροτική περιοχή του δήμου, διατηρούσε σκύλο ο οποίος ζούσε σε μη κατάλληλες συνθήκες ευζωίας με συνέπεια την παθητική κακοποίηση του. Για την υπόθεση προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης, στο Ηράκλειο, αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου εξιχνίασαν τρεις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια στο Ηράκλειο, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ελληνικής καταγωγής. Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση οδήγησε στα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 25.05.2024 έως 10.07.2024 αφαίρεσαν από οικίες συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. Αστυνομικοί εντόπισαν να επιβαίνει σε ΙΧΕ αυτοκίνητο ο ένας εκ των δύο προσώπων, οδηγώντας το αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης και για αυτό συνελήφθη. Σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εδραιώνουν την υποβρύχια “ Γαλάζια Πατρίδα” οι Τούρκοι; Το Ιταλικό ερευνητικό IEVOLI Relume διέκοψε τις έρευνες πριν προσεγγίσει το επίμαχο σημείο

Επιβεβαίωση pentapostagma.gr για τουρκικό εγχείρημα ελέγχου καλωδίων και αγωγών στο Αιγαίο-Α.Μεσόγειο-Η διαφορά μας με...