Κοινωνία

Πάτρα: Συγκλονισμένο το πανελλήνιο με τις δύο υποθέσεις εγκύων - Οι τραγικές συμπτώσεις

Συγκλονίζουν οι δύο υποθέσεις σχεδόν πανομοιότυπες στην Πάτρα, όπου δύο γυναίκες σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, παρουσίασαν επιπλοκές με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τα μωρά που κυοφορούσαν, ενώ κατέληξε η μία μητέρα ύστερα από τριπλή ανακοπή.

Η 43χρονη Κατερίνα, βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν ένιωσε έντονους πόνους με συνέπεια ο γυναικολόγος που την παρακολουθούσε να δώσει εντολή για επείγουσα μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο σύζυγός της κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο και συνόδευσε τη γυναίκα του μέχρι το Νοσοκομείο, όπου έξω από τα επείγοντα διαπίστωσαν πως είχε και αιμορραγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήδη ενώ περίμεναν να την δουν οι γιατροί, ο σύζυγός της φώναζε προς το νοσηλευτικό προσωπικό ότι η γυναίκα του δεν έδειχνε να είναι καλά και «πάγωνε». Η κοπέλα όπως διαπιστώθηκε υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το βρέφος, το οποίο ωστόσο δεν τα κατάφερε, ενώ λίγες ώρες αργότερα κατέληξε και η μητέρα.

Η κηδεία της άτυχης Κατερίνας θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 4.30μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή της στο Κοιμητήριο Αχαΐκού.

Και πριν περάσουν 24 ώρες από την τραγική κατάληξη, είδε το φως της δημοσιότητας και δεύτερο περιστατικό με ανατριχιαστικές συμπτώσεις.

Έγκυος που παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή με την άτυχη Κατερίνα, και όλα να διαδραματίζονται στην ίδια κλινική και το ίδιο χρονικό διάστημα!

Η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ κι ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης.

Τελικά, έχασε το βρέφος ωστόσο η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εδραιώνουν την υποβρύχια “ Γαλάζια Πατρίδα” οι Τούρκοι; Το Ιταλικό ερευνητικό IEVOLI Relume διέκοψε τις έρευνες πριν προσεγγίσει το επίμαχο σημείο

Επιβεβαίωση pentapostagma.gr για τουρκικό εγχείρημα ελέγχου καλωδίων και αγωγών στο Αιγαίο-Α.Μεσόγειο-Η διαφορά μας με...
ρωσικό πλήγμα στο Ισμαήλ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Βάλθηκαν να τους φάνε όλους οι Ρώσοι! Βομβάρδισαν κτήριο με 200 Δυτικούς μισθοφόρους της Ουκρανίας στο Ισμαήλ του Δούναβη -32 απώλειες αναφέρουν μέσα

Η επίθεση έλαβε χώρα σε απόσταση αναπνοής από την Ρουμανία, με αναφορές να περιγράφουν μάλιστα πως ένα ρωσικό drone...