Κοινωνία

Δολοφονία στην Αρκαδία: Τι ισχυρίζεται η σύζυγος του δράστη - «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά» (βίντεο)

Την εκδοχή της για το πώς έγιναν τα πράγματα το μοιραίο βράδυ που ο 64χρονος έπεσε νεκρός στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας έδωσε στις Αρχές η 34χρονη σύζυγος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star η 34χρονη ισχυρίστηκε ενώπιων των αστυνομικών ότι όλα ξεκίνησαν από μία λεκτική παρενόχληση που έκανε το θύμα προς αυτή. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε μία φράση του 64χρονου ήταν αυτή που οδήγησε την ίδια να ζητήσει από τον άντρα της να φύγουν. Το ζευγάρι είχε μαζί του και το τρίχρονο κοριτσάκι τους. Πηγαίνουν προς το αυτοκίνητο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μπαρ που βρίσκονταν με την 34χρονη να ισχυρίζεται:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είδα ότι ο 64χρονος άρχισε να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό μας και να λέει «Μη φύγετε θα έρθω και εγώ μαζί «Φαινόταν πολύ μεθυσμένος και εξαγριωμένος. Εγώ ακούγοντας αυτά τα λόγια του του είπα : «Τι λες; εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε τώρα αυτή τη στιγμή». Τότε ο άντρας μου που δεν είχε προλάβει να μπει ακόμη στο αμάξι στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε για ποιον λόγο μας ακολουθεί. Ο 64χρονος με μία αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άντρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα και μία ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος μπαίνοντας ο μισός μέσα στο αμάξι και στράφηκε προς εμένα και μου είπε. Τι είπες μωρή π….; Τότε εγώ άρχισε να φωνάζω έντονα και να του λέω: «Τι κάνεις ; Φύγε… δεν σέβεσαι ότι έχουμε μικρό παιδί στο αμάξι;». Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει προφανώς για να μου κάνει κακό».

Η 34χρονη είπε επίσης στις αρχές είπε ότι λυπάται για το ότι έχασε τη ζωή του ο 64χρονος και ότι δεν χωρά το μυαλό της ότι ο θάνατός της αποδίδεται στον σύζυγό της και την ίδια.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε το ζευγάρι

Στο μεταξύ, το ζευγάρι αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (24/7) έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από το Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον σύζυγο της 34χρονης έχει απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στην σύζυγο απλή συνέργεια. Ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων υποστήριξε το ζευγάρι είναι συγκλονισμένο πως δεν κατάλαβε ότι ο 64χρονος ήταν νεκρός.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του 64χρονου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ