Κοινωνία

Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε Κόρινθο, Ασπρόπυργο και Αλμυρό

Η 79χρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ελευσίνας, ότι ένας 70χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη παραλία του Ασπροπύργου. Ο 70χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αμαλιάπολης, ότι ένας 83χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θαλάσσια περιοχή «ΚΑΡΑΓΚΙΟΛ» παραλίας Αλμυρού. Στον 70χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους λουόμενους και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός. Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά – Διακομιδές ασθενών

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι ένας ημεδαπός ναυτικός μέλος πληρώματος (ειδικότητας Γ΄ μηχανικός) επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου το οποίο ελλιμενίζεται στο λιμάνι του Πειραιά, τραυματίστηκε στο πόδι κατεβαίνοντας τις εσωτερικές σκάλες του πλοίου, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-82χρονης, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57 και

-32χρονου και 26χρονης, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...