Κοινωνία

3 πνιγμοί, σε Αίγινα, Βουλιαγμένη και Ρόδο, μέσα σε λίγες ώρες χθες Σάββατο

Τρία περιστατικά πνιγμού αντιμετώπισαν οι λιμενικές αρχές χθες Σάββατο στη Λίνδο της Ρόδου, στην Αίγινα και τη Βουλιαγμένη.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Βουλιαγμένης ότι ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσα.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης τις πρωινές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λίνδου ότι μία 86χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή του κόλπου «Χαρακιού» της Ρόδου.
 

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του Αρχάγγελου Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τέλος, τις μεσημβρινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας ότι ένας 82χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Σουβάλας» της Αίγινας.

Ο 82χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για όλα τα περιστατικά διεξάγεται έρευνα από τα οικεία λιμεναρχεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...