Κοινωνία

Δολοφονία στο Ψυχικό: Νέα στοιχεία στο φως - Τι αναζητούσε στο διαδίκτυο ο κατηγορούμενος

Οβασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό βρίσκεται προφυλακισμένος, ωστόσο εξακολουθεί να δηλώνει αθώος, αρνούμενος κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός φαίνεται πως «γκρεμίζεται» κάθε ώρα που περνά, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ. Το νέο εύρημα αφορά αναζητήσεις που είχε κάνει ο φερόμενος ως δράστης στο διαδίκτυο για το θύμα, τις οποίες κατάφεραν να ανακτήσουν οι άνδρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε ήδη εντοπισθεί σε ένα από τα κινητά του τηλέφωνα μία φωτογραφία που έδειχνε το θύμα, σε χώρο εστίασης, τραβηγμένη στη Μύκονο, ενόσω βρισκόταν στο νησί και ο κατηγορούμενος για ραντεβού με επιχειρηματία, όπως είχε καταθέσει η σύντροφός του. Αυτή η φωτογραφία φαίνεται να είναι προϊόν παρακολούθησης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν το πρόσωπο που τον «όπλισε» και υπέγραψε το «χρυσό» συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου, με την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο στον τομέα του real estate.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...