Κοινωνία

Δολοφονία στο Ψυχικό: Φωτογραφία του θύματος εντοπίστηκε στο κινητό του συλληφθέντα - Συνεχίζει να αρνείται τα πάντα

Φωτογραφία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του 44χρονου που έχει συλληφθεί για την άγρια δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Ειδικότερα, οι Αρχές φέρονται να εντόπισαν στη συσκευή του κατηγορουμένου μία φωτογραφία του Στάθη (πιθανόν στη Μύκονο) με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι είτε η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον ίδιο τον 44χρονο, είτε ότι κάποιοι που εμπλέκονται στο έγκλημα του την έστειλαν. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Όπως έγραψε πριν μερικές μέρες το protothema.gr, η σύλληψη του 44χρονου που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη οδηγεί σε συγκεκριμένους δρόμους για την αναζήτηση του ηθικού αυτουργού και ήδη στο κάδρο έχουν μπει τρία πρόσωπα που συναντήθηκαν στην επαγγελματική τους διαδρομή στη Μύκονο με το θύμα. Ωστόσο, η Αστυνομία δρα με υπομονή και χωρίς βιασύνη, αφού η έρευνα έχει ανοίξει σε πολλά επίπεδα.

Ο συλληφθείς πάντως εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα, όμως τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν σε βάρος του κρίθηκαν επαρκή από τη Δικαιοσύνη ώστε να αποφασιστεί η προφυλάκισή του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι τα ίχνη πυρίτιδας που εντοπίστηκαν σε ζώνη του σχετίζονται με το γεγονός ότι κάνει σκοποβολή, ενώ προαναγγέλλεται από την πλευρά του μαρτυρία προσώπου που θα του δίνει άλλοθι για το κρίσιμο διάστημα που δολοφονήθηκε ο 54χρονος τοπογράφος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...