Κοινωνία

Γυναικοκτονία Αμφιλοχία: «Μην κάνεις καμιά βλακεία»- Τα λόγια του κουμπάρου στον 43χρονο πριν σκοτώσει την 36χρονη

Ο κουμπάρος του ζευγαριού από την Αμφιλοχία, εξιστορεί τα όσα έγιναν πριν ο 43χρονος δολοφονήσει την Αρετή.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, μιλώντας στους αστυνομικούς, ο δράστης της γυναικοκτονίας απείλησε και τον ίδιο με καραμπίνα. Ο κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επιχείρησε να σταματήσει τον δράστη.

«Η μικρούλα πήρε τηλέφωνο την γυναίκα μου και της είπε ότι ο μπαμπάς είχε πάει στο σπίτι και είχε μια καραμπίνα. Η γυναίκα μου κατέβηκε στον πρώτο όροφο αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπήκαμε στο σπίτι και τότε είδα τον Μπάμπη . Προσπάθησα να τον ηρεμήσω όπως μπορούσα», είπε, όπως μετέδωσε το Star.

«Όταν ήρθε το αυτοκίνητο με την Αρετή το ακούσαμε. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τότε του είπα «τι πας να κάνεις; Μην κάνεις καμιά βλακεία». Ο Μπάμπης πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο, κατέβηκα και εγώ από τις σκάλες», πρόσθεσε.

Αμφιλοχία: «Άκουσα τον πυροβολισμό, τα έχασα»


Ο άνδρας προσπαθούσε να σταματήσει τον 43χρονο, ωστόσο, εκείνος του έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του.

«Του ξαναείπα: «Τι πας να κάνεις;». Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή. Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα», τόνισε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...