Κοινωνία

Μύκονος: Δε τσιγκουνεύτηκε το φιλοδώρημα!- Αμερικανός τουρίστας άφησε 455 ευρώ σε εργαζόμενους (Βίντεο)

Viral έχει γίνει βίντεο που δημοσίευσε μια υπάλληλος σε μαγαζί στην Μύκονο.

Σημαντική προσοχή έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok από μια υπάλληλο στο χώρο της εστίασης στην Μύκονο.

Όπως αποκάλυψε, η νεαρή κοπέλα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη καθώς ένας τουρίστας από την Αμερική άφησε 455 ευρώ φιλοδώρημα σε ένα λογαριασμό των 545 ευρώ.

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral και έχει συγκεντρώσει 74 χιλιάδες views. Η ίδια σε ερώτηση που δέχτηκε απάντησε πως το ποσό θα το μοιραστεί με την ομάδα που εργάζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί.

«Σήμερα ένα τραπέζι μου άφησε 95% tips. Αυτό είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που συμβαίνει...Αμερικάνος εννοείται. Του κάνω "Κάνεις λάθος. Αντί να μου αφήσεις 45, πήγες να μου αφήσεις 450". Και μου λέει "Δεν είναι λάθος"».

«Κοιταζόμαστε στα μάτια και άρχισα να δακρύζω και δάκρυσε και αυτός. Μου άφησε 450 ευρώ σε 500 ευρώ λογαριασμό...απίστευτο. Πολύ χάρηκα. Μου αρέσει αυτή η δουλειά. Ήταν πολύ ωραίος, τον περιποιήθηκα η αλήθεια είναι αυτή. Ήταν το τελευταίο τραπέζι της ημέρας. Είναι μερικές στιγμές στην Μύκονο που νιώθεις ότι δεν είσαι δούλος, ενώ είσαι δούλος προφανώς. Υπάρχουν αυτές οι στιγμές που αξίζει τον κόπο τελικά».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...