Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Τρεις τραυματίες και 70 προσαγωγές (Βίντεο)

Πριν λίγη ώρα έγινε συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων οπαδών έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου πρόκειται να λάβει χώρα ο φιλικός αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ Λάρνακας

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας από πυροβολισμό, ο δεύτερος από ξυλοδαρμό και ο τρίτος φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα από αιτία που δεν έχει διευκρινιστεί. 

Οι οπαδοί, για άγνωστο λόγο συνεπλάκησαν στη συμβολή των οδών Παναθηναϊκού και Τσόχα. Ενας εξ’ αυτών έβγαλε όπλο και να πυροβόλησε. Από τα πυρά τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι.

Παράλληλα τραύματα φέρουν ακόμη δύο άτομα, ένας στην κοιλιά και ένας στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛΑΣ τα οποία και προχώρησαν σε περισσότερες από 70 προσαγωγές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί εκ των προσαχθέντων έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για επεισόδια στα γήπεδα και άλλα αδικήματα με καλά ενημερωμένες πηγές να λένε πως το βλέμμα της ΕΛΑΣ είναι μονίμως στραμμένο στις ομάδες οργανωμένων οπαδών καθώς κάποιες εξ’ αυτών δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...