Κοινωνία

Δέκα άτομα προσπαθούσαν να σηκώσουν το κλαδί που σκότωσε την 44χρονη

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Λάκκος στο Λιτόχωρο και η άτυχη γυναίκα καθόταν με την οικογένειά της σε υπαίθριο χώρο καφετέριας όταν ξαφνικά έπεσε το μεγάλο κλαδί από το δέντρο.

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Στη σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα αφού και τα δύο καταστήματα που είναι στο σημείο ήταν γεμάτα κόσμο.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνέβη, χθες, γύρω στις 10 το βράδυ. Η 44χρονη (ημεδαπή) μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

Δέκα άτομα σήκωσαν το κλαδί

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας σοκάρουν και δείχνουν το μέγεθος του κλαδιού που αποκολλήθηκε από το τεράστιο δέντρο καθώς και τα σπασμένα τραπεζοκαθίσματα.

Μάλιστα όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες χρειάστηκαν δέκα άτομα προκειμένου να μετακινήσουν το βαρύ κλαδί προκειμένου να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έγιναν προσπάθειες στο σημείο να επαναφέρουν τη γυναίκα χωρίς να τα καταφέρουν και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα καθόταν στο τραπέζι με τον σύζυγό της που είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στην περιοχή και την ανιψιά τους.

Σήμερα το πρωί στο σημείο έκαναν επιτόπιο έλεγχο η Αστυνομία καθώς και κλιμάκιο από το Δασαρχείο. Όπως διαπιστώθηκε ο μεγάλος πλάτανος δεν έχει κάποια ασθένεια που να δικαιολογεί την πτώση του κλαδιού και όπως φαίνεται ήταν ένα τυχαίο γεγονός που δυστυχώς στοίχισε της ζωή της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...