Κοινωνία

ΕΛΑΣ: Ειδική επιχείρηση στις φυλακές νέων Αυλώνα - Εντοπίστηκαν 15 κινητά τηλέφωνα

Ειδική επιχείρηση στις φυλακές νέων Αυλώνα πραγματοποίησαν την Τρίτη, 16 Ιουλίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, της ΟΠΚΕ και αστυνομικού σκύλου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, διενεργήθηκαν έρευνες σε 15 κελιά, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 52 κρατούμενοι.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λάμα 17 εκ., αυτοσχέδιος γάντζος, λάμπα με ενσωματωμένη βίδα και τέσσερα κυρτά καρφιά-αυτοσχέδια σουβλιά.

Επιπλέον, βρέθηκαν 15 κινητά τηλέφωνα, ακουστικά και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, τα οποία παραδόθηκαν στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις περαιτέρω δικές τους ενέργειες.
 

Σε βάρος επτά αλλοδαπών, έγκλειστων στο κατάστημα κράτησης, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...