Κοινωνία

Βίντεο από τη δράση του 16χρονου που έκλεβε κινητά θαμώνων καταστημάτων στην Αττική

Νέα βίντεο από τη δράση του 16χρονου ληστή που άρπαζε με δεξιοτεχνικό τρόπο τα κινητά τηλέφωνα θαμώνων καταστημάτων βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο ανήλικος προσέγγιζε τα τραπέζια στόχους και ζητώντας οικονομική βοήθεια εναπόθετε πάνω στα κινητά των θαμώνων φυλλάδια και αποσπούσε την προσοχή τους, αφαιρώντας τις συσκευές.

Ο 16χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Στο πλαίσιο μάλιστα της προανακριτικής έρευνα εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων που έγιναν σε Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Μαρούσι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...