Κοινωνία

Πάτρα: Λειτουργεί ξανά από σήμερα το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωση του εξαιτίας φωτιάς

Δύο ημέρες μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Γηροκομείου της Πάτρας και κινδύνεψε να κάψει μέχρι και το Καραμανδάνειο -με αποτέλεσμα να εκκενωθεί- το νοσοκομείο Παίδων της πόλης επαναλειτουργεί.

Την επαναλειτουργία του νοσοκομείου είχε ανακοινώσει από χθες ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, το νοσηλευτήριο αναμένεται να υποδεχθεί ξανά από σήμερα το πρωί τους μικρούς ασθενείς και να τεθούν πάλι σε πλήρη λειτουργία όλα τα τμήματά του. Μάλιστα το νοσοκομείο θα ξεκινήσει να εφημερεύει δεχόμενο περιστατικά από ολόκληρη τη νοτιοδυτική Ελλάδα.

Από χθες οι εργαζόμενοι, μετά την μάχη να κρατήσουν μακριά τις φλόγες από το κτίριο, έδωσαν την μάχη του καθαρισμού των χώρων. Με τις μάνικες στα χέρια έπλεναν τους κοινόχρηστους χώρους, ενώ άλλοι καθάριζαν και αέριζαν τα δωμάτια. Την ίδια ώρα διενεργούνταν έλεγχος των εγκαταστάσεων της πυρασφάλειας και άλλων ευαίσθητων σημείων του νοσηλευτηρίου, ώστε να είναι πλήρως ασφαλές για ασθενείς, συνοδούς , εργαζόμενους και γιατρούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...