Κοινωνία

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ποσό κόστισε το συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου - Νέο βίντεο από την μοιραία στιγμή

Ακόμη και 100.000 ευρώ εκτιμάται ότι πληρώθηκε το συμβόλαιο θανάτου για τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη, σύμφωνα με αξιωματικούς που έχουν άμεση εμπλοκή στις έρευνες για τη στιγνή δολοφονία. Παράλληλα, στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνουν τα οικονομικά του κατηγορούμενου 44χρονου και το πρώτο βήμα είναι ότι ανοίγουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει ήδη ως πληροφορίες στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι μέτοχος σε διάφορες εταιρείες και μία από αυτές  βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ο 44χρονος έχει καταγωγή από τη Ναύπακτο. Αστυνομικοί μετέβηυσαν στο Αγρίνιο για να ελέγξουν αν πράγματι υπήρχε εταιρεία, ωστόσο αποδείχθηκε «φάντασμα». 
Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατείχε ήταν στο όνομα άσχετου προσώπου, που φέρεται μάλιστα να είναι τοξικομανής. Ο κατηγορούμενος, τρο βασικό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε το είχε κλειστό τις επίμαχες ώρες της δολοφονίας, ενώ κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ. Πρακτικά, δεν το είχε μαζί του για να μην τον εντοπίζουν οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Οι αστυνομικοί πάντως, περιμένουν σημαντικά στοιχεία για τις έρευνές τους από τα τηλέφωνα που κατείχε ο κατηγορούμενος και τα οποία έχουν κατασχεθεί. 

Παράλληλα, νέα βίντεο του που Proto Thema βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου να κατεβαίνει τη λεωφόρο Κηφισίας πριν από το έγκλημα και να διαφεύγει αμέσως μετά: 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...