Κοινωνία

Ψυχικό: Η σύγκρουση μεταξύ του τοπογράφου και μεσίτη στη Μύκονο

Λόγω της ανέγερσης του ξενοδοχείου η αξία της γύρω περιοχής αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ. Εξ ου και το ενδιαφέρον για αγορά οικοπέδων πλησίον του ξενοδοχείου ήταν ενισχυμένο. Ο τοπογράφος φαίνεται να είχε αγοράσει μία έκταση «φιλέτο» δίπλα στο ξενοδοχείο και παράλληλα να έχει έντονη κόντρα με μεσίτη του νησιού.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, στο παρελθόν ο τοπογράφος είχε δεχθεί επίθεση. Οι υποψίες για τον ξυλοδαρμό του βάραιναν έναν επιχειρηματία της Μυκόνου, καθώς αυτός φέρεται κατά πολλούς να έχει κίνητρο εξαιτίας των διαφορών τους για τις γεωγραφικές εκτάσεις δίπλα στο υπό ανέγερση ξενοδοχείο.

Δολοφονία στο Ψυχικό - Δύο καταθέσεις ρίχνουν φως στην υπόθεση

Σύμφωνα με το Mega, στη δικογραφία για την υπόθεση υπάρχουν δύο καταθέσεις ατόμων από το προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του 54χρονου τοπογράφου που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση. Οι καταθέσεις αυτές αφορούν τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο τοπογράφος έξω από το σπίτι του, με τα στενά πρόσωπα του 54χρονου να αναφέρουν στην αστυνομία πως θεωρούσαν υπεύθυνο επιχειρηματία της Μυκόνου.

Ο τοπογράφος είχε κόντρα με τον επιχειρηματία για μία δίοδο ανάμεσα στα οικόπεδά τους στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου κι εκεί έβλεπε το «κίνητρο» πίσω από τον ξυλοδαρμό του.

Τι θα ισχυριστεί ο 44χρονος κατηγορούμενος

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κρίσιμο στοιχείο για την υπόθεση είναι η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του 44χρονου συλληφθέντα. Ο 44χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως τα κατάλοιπα πυρίτιδας που εντοπίστηκαν δεν αφορούν εγκληματική ενέργεια, αλλά από ασκήσεις που έκανε σε σκοπευτήριο στα δυτικά προάστια.

Συμπληρώνεται πως πρόκειται να ζητηθεί να συγκριθεί η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του και στις σφαίρες που δέχτηκε ο 54χρονος τοπογράφος. Ως προς τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη, οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ανάλυση κλήσεων και συσκευών, ενώ εικάζεται πως ο 44χρονος έχει προσπαθήσει να εξαλείψει τα δεδομένα από το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...