Κοινωνία

Πάτρα: «Δημιούργηθηκε εστία φωτιάς στον τρίτο όροφο του Καραμανδάνειου»

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στην οδό Ερρίκου Ντυνάν και γρήγορα πήρε διαστάσεις φτάνοντας μέχρι το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Εκεί, οι αρχές απομάκρυναν τους ασθενείς. Μάλιστα, ο κ. Φίλιας είπε χαρακτηριστικά: «Η εκκένωση έγινε έγκαιρα και γρήγορα. Απομακρύνθηκαν όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά και μεταφέρθηκαν στα υπόλοιπα νοσοκομεία της πόλης, στο νοσοκομείο του Ρίου και στον Άγιο Ανδρέα. Είναι όλα ασφαλή».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η φωτιά «έγλυψε» και τον εσωτερικό χώρο του Νοσοκομείου: «Η φωτιά έπιασε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και δημιουργήθηκε εστία στο τρίτο όροφο, την οποία όμως πολύ γρήγορα κατάφεραν να την σβήσουν».

Ο παιδίατρος του Καραμανδάνειου ανέφερε πως η φωτιά προήλθε πιθανόν από κουκουνάρι που πετάχτηκε στον χώρο καθώς το Νοσοκομείο περιτριγυρίζεται από αυτά.

«Προφανώς από κάποιο κουκουνάρι που πετάχτηκε γιατί η περιοχή εδώ είναι γεμάτη με πεύκα και έπιασε και στην ταράτσα σε έναν χώρο όμως δεν επεκτάθηκε, έσβησε γρήγορα», είπε καταλήγοντας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...