Κοινωνία

Εύβοια: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Γυναίκα κατήγγειλε ξανά ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, το Σάββατο 29/06, όπου μια γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr, η γυναίκα ήταν βαριά χτυπημένη, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου, στους οποίους κατήγγειλε το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έβαλε το panic button η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια

Μετά από αναζητήσεις, ο άνδρας εντοπίστηκε και οδηγήθηκε την Κυριακή, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώπιον του εισαγγελέα και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η γυναίκα εγκατέστησε την εφαρμογή panic button.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε κάνει ξανά καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία το 2021, ενώ αναφέρεται πως και τα χρόνια που ακολούθησαν υπήρξαν αρκετοί καυγάδες μεταξύ τους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

«Πολεμικά» ρεπορτάζ στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 4 χρόνια, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία ξανά αντιμέτωπα στην Αν. Μεσόγειο»

«Πολεμικά» ρεπορτάζ για το ιταλικό πλοίο που τοποθετεί καλώδια στην Αν Μεσόγειο, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης –...
κατεστραμμένο μαχητικό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 6 ουκρανικά μαχητικά Su-27 σε βάση στο Μιργκορόντ και τώρα η Ουκρανία φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο...