Κοινωνία

Κακουργηματική δίωξη σε 42χρονο που κατηγορείται ότι χτύπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του στη Θεσσαλονίκη

Οι Αρχές της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 42χρονου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του μέσα στο διαμέρισμα τους στην περιοχή της Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 82χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ φέρεται πως αποκάλυψε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του "Παπανικολάου" ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος γιος του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Η σύζυγος του ηλικιωμένου αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός της ζαλίζονταν.

Μετά τη σύλληψή του ο 42χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε κακουργηματική δίωξη εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και φέρεται να υποστηρίζει ότι λογομάχησαν με τον πατέρα του και ύστερα κλείστηκε στο δωμάτιό του.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αγριεύει η κόντρα-Μαζική εξέγερση χιλιάδων Σύριων κατά των Τούρκων στην Βόρεια Συρία με αφορμή το περιστατικό στην Καισάρεια

Εξαγριωμένοι Τούρκοι έβαλαν φωτιά σε  σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα που ανήκαν σε Σύρους μετανάστες στην Καισάρεια...