Κοινωνία

"Βλέπω το βίντεο και παθαίνω σοκ, νιώθω τρομερούς πόνους"- Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την επίθεση που δέχτηκε (Βίντεο)

Η Χριστίνα Παππά, μίλησε για το σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας, με έναν άνδρα που της επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά για μία θέση πάρκινγκ, αναφέροντας εκτενώς όσα συνέβησαν.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την επίθεση που δέχτηκε από τον άγνωστό της άνδρα, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν του έκανε τελικά μήνυση.

Σύμφωνα με όσα είχε κάνει γνωστά η ίδια μέσω σχετικών αναρτήσεών της, το άγριο περιστατικό που κατεγράφη από περαστικό, ξεκίνησε με αφορμή μια θέση πάρκινγκ, με τον άγνωστο άνδρα να μπαίνει στο φαρμακείο και να βρίζει με ιδιαίτερα άσχημα λόγια τον ιδιοκτήτη συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Όταν η Χριστίνα Παππά τού αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό της, ο ίδιος συνέχισε να βρίζει, με την ηθοποιό να βγαίνει από το φαρμακείο εκνευρισμένη και να καλεί την αστυνομία.

Ωστόσο, στο πάρκινγκ του φαρμακείου η κατάσταση πήρε διαφορετική τροπή, με τον άνδρα να της επιτίθεται σωματικά, και να καταγράφεται να τραβά με ιδιαίτερη βία από τα χέρια.

Χριστίνα Παππά για την επίθεση που δέχτηκε: Αν δεν είχα κάνει αυτό το τάμα, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος


«Προσπαθώ να είμαι καλά. Να πω την αλήθεια επειδή την πρώτη ημέρα είχα τρομερό θυμό και νεύρα, δεν καταλάβαινα τον πόνο στο σώμα μου. Δυστυχώς υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που νομίζουν πως αν μας βρίσουν, θα φοβηθούμε. Εγώ, λοιπόν, με όλα αυτά τα περιστατικά βίας που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό, είχα οργή και θυμό μέσα μου με αυτά που γίνονται και έβαλα, η αλήθεια είναι, σε κίνδυνο τη ζωή μου. Γιατί αυτός ο άνθρωπος μπήκε με οργή από την αρχή και πολύ θυμό, που θα μπορούσε αν είχε ένα μαχαίρι, ή ένα όπλο, να μου κάνει όντως κακό. Με πήρανε πολλές γυναίκες χθες τηλέφωνο και μου είπανε "πώς το έκανες αυτό; Εμείς θα είχαμε φύγει από εκεί, δεν θα καθόμασταν"», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

«Εκτός του ότι εγώ έχω το πρόβλημα στον αυχένα μου, με κήλες, που είναι πολύ επικίνδυνο, δεν ξέρω, δεν έχω πάει για να είμαι ειλικρινής στον γιατρό, αλλά νιώθω πως τώρα μού βγαίνει τρομερός πόνος σε όλο μου το σώμα. Στα πόδια μου, στον αυχένα μου, στα μπράτσα μου, παντού», συνέχισε η ίδια.

«Έκλεισε την πόρτα του οδηγού στο δικό μου αυτοκίνητο και μπήκε στο φαρμακείο και άρχισε να βρίζει, και εγώ είπα ότι είναι δικό μου το αυτοκίνητο. Και μου είπε “τώρα θα περιμένεις και εσύ να ψωνίσω και εγώ”, και του λέω “βεβαίως κύριέ μου, θα σας περιμένω”. Και συνέχισε να βρίζει. Ε, πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος να τον βρίζουν ανάμεσα σε τόσο πολύ κόσμο; Βγήκα έξω, είδα ότι με είχε κλείσει, μπήκα στη θέση του οδηγού από τον συνοδηγό, και έκανα όπισθεν για να του κλείσω την έξοδο. Είχα πάρει και την αστυνομία, γιατί είχε οργή αυτός ο άνθρωπος, μπήκε μέσα στο φαρμακείο με σκοπό να κάνει κάτι, σε έξαλλη κατάσταση», περιέγραψε.

Μιλώντας για το τι συνέβαινε στη σκηνή όπου καταγράφεται να την τραβάει βίαια από τα χέρια, η Χριστίνα Παππά εξήγησε ότι: «Έπαιρνα τα στοιχεία του και του είπα να περιμένει την αστυνομία. Μιλούσε πάρα πολύ άσχημα. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και του είπα “ζήτησέ μου συγγνώμη για να σε αφήσω να φύγεις”, και ξεκίνησε το αυτοκίνητο και με πάτησε. Το πάνω μέρος του ποδιού μου έχει πρηστεί και λίγο κουτσαίνω. Ήταν ένα περιστατικό που και εγώ τώρα που το βλέπω παθαίνω σοκ, γιατί όντως θα μπορούσα να πάθω κακό».

Μιλώντας, τέλος, για τον λόγο που δεν του έκανε μήνυση, καθώς ο άνδρας φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος στο αστυνομικό τμήμα και να επικαλέστηκε προβλήματα υγείας του παιδιού του, αλλά και την απόλυση από τη δουλειά του, η Χριστίνα Παππά είπε: «Πήγα στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να κάνω μήνυση και ό,τι μπορούσα για αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή έχουμε περάσει δύσκολα, όταν ακούω για παιδιά και μεγάλους ανθρώπους καταρρέω. Έχουμε περάσει ένα περιστατικό, για εμένα σημαντικό, και έχω κάνει τάμα. Εκεί, και εγώ και ο γιος μου "λυγίσαμε". Όμως, δεν ξέρω αν είναι σωστό. Αν δεν είχα κάνει αυτό το τάμα, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ