Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ελεύθερος ο Κέντρικ Ναν μετά το φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του - Η ανάρτηση του Αμερικανού που "αυτοτρολάρεται" μετά τη σύλληψη

ραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του είχε ο Κέντρικ Ναν μετά το τέλος των πανηγυρισμών της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύζυγός του επικοινώνησε με την αστυνομία δηλώνοντας εξύβριση, με τον Αμερικανό να πηγαίνει στη συνέχεια μαζί της στο τμήμα για να καταθέσει.

Η σύζυγός του δεν έκανε μήνυση, με τον Ναν να αποχωρεί από το τμήμα και να μην περνά από αυτόφωρο όπως κάνουν λόγο κάποια δημοσιεύματα.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο μπασκετμπολίστας, μετά την περιπέτεια στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων, έχει πάει ήδη στον... οδοντίατρο, αφού στη διάρκεια του τελικού χθες το βράδυ, έσπασε τρία δόντια. 

Μάλιστα, ο Ναν πριν από μισή ώρα ανέβασε και ένα story στο Instagram με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, μέσω του οποίου αυτοσαρκαζόταν για τα σπασμένα δόντια του, γράφοντας: «Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο».


Προφανώς μία κίνηση που δείχνει ότι δεν υπάρχει σύλληψη, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει το κινητό του τηλέφωνο για να κάνει την εν λόγω ανάρτηση.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία τιμωρούνται αυτεπαγγέλτως και όχι κατ' έγκληση του θύματος. Την καταγγελία, μάλιστα, μπορεί να κάνει ακόμη και τρίτο πρόσωπο (π.χ. γείτονας που άκουσε επεισόδιο) και η αστυνομία υποχρεούται να παρέμβει και να σχηματίσει δικογραφία βάσει της μαρτυρίας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...