Κοινωνία

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Θα δικαστεί για τέταρτη φορά ο Κορκονέας

Ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας θα δικαστεί για τέταρτη φορά για την υπόθεση δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.

Και αυτό, γιατί αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας, ως προς το σκέλος της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια, ποινή η οποία είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η δικαστική αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της δεύτερης αναίρεσης που ασκήθηκε για τον καταδικασθέντα Επαμεινώνδα Κορκονέα από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Οι αρεοπαγίτες έκαναν δεκτή και τη δεύτερη αναίρεση κατά της εφετειακής απόφασης ως προς το ζήτημα της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκ νέου για τέταρτη φορά ο πρώην ειδικός φρουρός ενώπιον των δικαστηρίων, τα οποία καλούνται να αποφανθούν για την αναγνώριση ή μη του ελαφρυντικού στο πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...