Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΕΟΠΥΥ: Ποιες διαδικτυακές υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν ως τη Δευτέρα

Έξι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ δεν θα είναι διαθέσιμες για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από σήμερα έως και το μεσημέρι της Δευτέρας, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης υποδομών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), ανακοίνωσε ο Οργανισμός, σύμφωνα με το ygeiamou.gr

Ειδικότερα, δεν θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω διαδικτυακές υπηρεσίες:

• Ασφαλιστική Ενημερότητα Μη Μισθωτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

• Ασφαλιστική Ιστορία

• Έμμεσα Μέλη

• Ενημέρωση Web Μητρώου από Μητρώο e-ΕΦΚΑ

• Ενημέρωση Ιστορικού Ασφάλισης Μισθωτών

• Άντληση Αιτήσεων ΚΕΠΑ από Ψηφιακή Πύλη Αναπηρίας-Gov.gr

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι παραπάνω διαδικτυακές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες από σήμερα, από ώρα 15:00 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00.

«Ως εκ τούτου, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, επηρεάζεται η παραγωγική λειτουργία των εφαρμογών του ΕΟΠΥΥ που χρησιμοποιούν τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση: https://www.efka.gov.gr/el/anakoinoseis/anakoinose-575» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...