Κοινωνία

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Τραγική φιγούρα η γιαγιά του 19χρονου

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του 19χρονου φαντάρου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία, στο οποίο σκοτώθηκαν ο πατέρας και η μικρή αδερφή του.

Η οικογένεια επέστρεφε οδικώς από την Καλαμάτα, μετά την τελετή ορκωμοσίας του 19χρονου, όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο με νταλίκα και δύο ακόμα ΙΧ.

Κρίσιμη η κατάσταση του 19χρονου φαντάρου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι γιατροί του 401 χαρακτηρίζουν κρίσιμη, αλλά σταθερή την κατάσταση του νεαρού, αφού προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αιμάτωμα που έχει ο 19χρονος στο κεφάλι, ενώ περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του κατα την αποσωλήνωση.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά: Δεν γνωρίζει για τον χαμό του γιου και της εγγονής της

Την ίδια στιγμή, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται η μητέρα και η δεύτερη αδερφή του νεαρού φαντάρου, που μέσα σε μία στιγμή έχασαν τον πατέρα και την μικρή κόρη της οικογένειας.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά του 19χρονου και μητέρα του πατέρα της οικογένειας, η οποία τραυματίστηκε και δεν έχει ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη του τροχαίου, ενώ ρωτά διαρκώς για τον γιο και τον εγγονό της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...