Κοινωνία

Κέρκυρα: Διακοπές είχε πάει η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είχε μεταβεί στην Κέρκυρα για διακοπές με τον γιο της. 

Tο μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρή στην Ανάληψη Κέρκυρας, κάτι που από την πρώτη στιγμή κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές που εξέτασαν τις συνθήκες που επικατούσαν προτού γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου. 

Νωρίτερα έγινε γνωστό από τις αστυνομικές πηγές ότι επρόκειτο για Ελληνίδα από την Ελβετία, περίπου 50 ετών. Το σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μέσα σε άδεια πισίνα βίλας.

Τη γυναίκα αναζητούσε τις τελευταίες ώρες ο γιος της, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Για την ώρα, το περιστατικό δεν δείχνει να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...