Κοινωνία

Βίντεο με τον 39χρονο που ομολόγησε τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα να φτάνει στα δικαστήρια

Έφτασε η ώρα της απολογίας του 39χρονου για το έγκλημα στη Χαλκίδα το οποίο παραδέχτηκε. Στο παρακάτω βίντεο από τα δικαστήρια φαίνεται να φτάνει και να μην απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Με χειροπέδες στα χέρια, κουκούλα, μάσκα και αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στα δικαστήρια ο 39χρονος που ήδη έχει ομολογήσει το έγκλημα στη Χαλκίδα. Τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας, που ήταν η μητέρα μιας παιδικής του φίλης. Με σκυμμένο το κεφάλι και γρήγορα βήματα, δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πέρασε στα ενδότερα και αναμένεται να επαναλάβει τους ισχυρισμούς του. Ότι δηλαδή δεν μπήκε αποφασισμένος να σκοτώσει και πως έφτασε στο φονικό όταν η άτυχη γυναίκα τον αναγνώρισε και εκείνος φοβήθηκε.

«Άνοιξα την πόρτα και ξαφνικά είδα από πίσω την κυρία Μαρία όρθια με το “πι”. Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα “με πιάσανε”. Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας .Το “πι” έμεινε έξω από την πόρτα. Εκείνη φώναζε: “Βοήθεια, τι κάνεις; Σε αγαπάω”.

Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί» είχε πει στους αστυνομικούς ο 39χρονος. «Μου μίλαγε ακόμα και επειδή είχα φοβηθεί ότι θα μας ακούσουν τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι, αρκετές φορές για να σταματήσει. Δεν θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα. Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, τη μέρα της δολοφονίας, ο 39χρονος είχε πάει για καφέ με την κόρη της γυναίκας, που ομολόγησε ότι σκότωσε. Μετά το έγκλημα ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς πως έπαιξε «φρουτάκια» σε καφετέρια και αμέσως μετά πήγε για κούρεμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...