Κοινωνία

Γυναίκα στην Πάτρα παρίστανε την επενδύτρια ή τη λογίστρια- Διέπραξε δέκα απάτες

Μια γυναίκα στην Πάτρα, κατάφερε να εξαπατήσει με διάφορους τρόπους ανυποψίαστους πολίτες καθώς εμφανιζόταν άλλοτε ως υπεύθυνη επενδύσεων με «άκρες» σε τράπεζα, άλλοτε ως λογίστρια που δήθεν θα τακτοποιούσε τις φορολογικές εκκρεμότητές τους και άλλοτε ως συγγενής ασθενούς που χρειαζόταν οικονομική ενίσχυση.

Η δράστιδα υποσχόταν μεγάλες αποδόσεις από επενδυτικά προγράμματα ή ευνοϊκούς όρους στη ρύθμιση φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων και είχε καταφέρει να αποσπάσει από δέκα θύματα τουλάχιστον 20.596 ευρώ. Σε μια άλλη περίπτωση είχε αναρτήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκκληση για βοήθεια υπέρ ενός συγγενικού της προσώπου που τάχα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και είχε πείσει έναν άνδρα να της δώσει 1.000 ευρώ.

Τα περιστατικά απάτης, που είχαν γίνει στο διάστημα ενός χρόνου, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...