Κοινωνία

Αγρίνιο: Το DNA θα δώσει απαντήσεις για την ταυτότητα του σκελετού που εντοπίστηκε σε χωράφι

Υπενθυμίζεται ότι τα υπολείμματα του σκελετού (κρανίο και κόκκαλα) βρέθηκαν από συνεργείο που έκανε εργασίες καθαρισμού στο οικόπεδο. Το διπλανό κτίριο είναι άδειο εδώ και αρκετά χρόνια και αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες από τον νέο μισθωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο σκελετός περισυνελέχθη από αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν και παντόφλες στο σημείο. Πάρθηκε μάλιστα παρουσία ιατροδικαστή -με ιδιαίτερη δυσκολία- γενετικό υλικό και αποστάλθηκε για εξετάσεις DNA.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Ασφάλειας Αγρινίου στρέφονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ο σκελετός κατά τις ενδείξεις ανήκει σε άντρα και απομονώνονται περιπτώσεις ατόμων των οποίων η εξαφάνιση έχει δηλωθεί τα τελευταία χρόνια, ως προς το κομμάτι της ταυτοποίησης. Μεταξύ αυτών και μία που δηλώθηκε το καλοκαίρι του 2022.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξετάσεις DNA θα είναι καθοριστικές ώστε να διαπιστωθεί τόσο η ταυτότητα του νεκρού όσο και οι αιτίες του θανάτου του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...