Κοινωνία

75χρονος στο Πήλιο δεχόταν απειλές με καραμπίνα από γείτονα του επειδή τον κατήγγειλε στην Πολεοδομία

Ένα μαρτύριο ζούσε 75χρονος στο Πήλιο, γιατί ένας γείτονας του τον απειλούσε διαρκώς επειδή τον είχε καταγγείλει την Πολεοδομία.

Σύμφωνα με το gegonotanews, ο 55χρονος έφτασε στο σημείο να πυροβολεί έξω από το σπίτι του, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει τον ίδιο και την οικογένειά του. Έτσι, ο 75χρονος απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με την υπόθεση να οδηγείται στα δικαστήρια.

Πήλιο: Η καταγγελία στην Πολεοδομία για αυθαίρετη αποθήκη έφερε «πόλεμο»


Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 55χρονος είχε φτιάξει μία αυθαίρετη αποθήκη με ανελκυστήρα, με τον 75χρονο και την οικογένειά του να προχωρούν σε καταγγελία στην Πολεοδομία, καθώς τους έκοβε τη θέα.

Η αρχική αντίδραση του 55χρονου ήταν να ρίξει νερό με το λάστιχο στην καπνοδόχο του απορροφητήρα του σπιτιού του 75χρονου, με σκοπό να πλημμυρίσει η κουζίνα. Το περασμένο Σάββατο, έχοντας και μία αγωγή στα χέρια του, αντέδρασε ακόμα πιο έντονα, πυροβολώντας με καραμπίνα στον αέρα, έξω από το σπίτι του γείτονά του.

Την Κυριακή η κατάσταση ξέφυγε περισσότερο, καθώς πήγε στον γείτονά του για να τον απειλήσει. «Θα σας σκοτώσω όλους», φέρεται να φώναζε ο 55χρονος, με τον ηλικιωμένο να κλείνεται στο σπίτι για να καλέσει την Αστυνομία.

Τι υποστήριξε ο 55χρονος στο δικαστήριο


Ο 55χρονος υποστηρίζει πώς οι καταγγελίες για τις αυθαιρεσίες γίνονται επειδή ο 75χρονος θέλει να καταπατήσει 500 τετραγωνικά από την αυλή του.

«Γύρισα από την εκκλησία ήρεμος, δεν μπορούσα μετά να αρχίσω να βρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά για όσα τον κατηγορούν ότι έκανε το πρωί της Κυριακής.

Δεν άκουσε πυροβολισμούς η σύζυγός του - «Όταν επιστρέφουμε από την εκκλησία δεν βρίζουμε ποτέ»


Η σύζυγος του 55χρονου κατέθεσε πως ο άντρας της το Σάββατο το βράδυ κοιμήθηκε στις 10 γιατί ήταν κουρασμένος και έπρεπε το πρωί να σηκωθεί να πάει εκκλησία. Όπως είπε όχι μόνο δεν πυροβολούσε για εκφοβισμό, αλλά δεν άκουσε καν η ίδια πυροβολισμούς στην περιοχή.

Όταν οι δικαστές ρώτησαν εάν την Κυριακή ο σύζυγός της απείλησε τον 75χρονο , εκείνη απάντησε πως ο σύζυγός της πήγε στην εκκλησία στις 6:00 και όταν γύρισε δεν μάλωσε με κανέναν, γιατί «όπως είναι γνωστό όταν επιστρέφουμε από την εκκλησία δεν βρίζουμε ποτέ».

Ενοχλημένος ο Εισαγγελέας με τον 55χρονο


Οι ισχυρισμοί του 55χρονου και της συζύγου του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για «παραληρηματικά και αδιανόητα ψεύδη».

Μάλιστα, κατά την αγόρευσή του φέρεται να ειρωνεύτηκε τον κατηγορούμενο, υποστηρίζοντας ότι κοροϊδεύει τους πάντες όταν λέει ότι πήγε στην εκκλησία στις 06:00, καθώς εκείνη την ώρα «δεν πάει ούτε ο παππάς για να ανοίξει».

Έτσι, ο 55χρονος καταδικάστηκε με πρόστιμο 250 ευρώ και 3 μήνες με αναστολή, ενώ ο 75χρονος αθωώθηκε για την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...