Κοινωνία

Χίος: Στρατιωτικός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες σε παραλία

Έναν εφιάλτη έζησαν ανήλικα κορίτσια που έκαναν μπάνιο στην δημοφιλή παραλία Μερσινίδι στην περιοχή του Βροντάδου στην Χίο το απόγευμα της Τρίτης, καθώς είδαν μπροστά τους έναν άγνωστο άνδρα να κατεβάζει το μαγιό του και να αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται κοιτάζοντάς τα προκλητικά.

Τρομοκρατημένα τα παιδιά έσπευσαν να απομακρυνθούν από τον σάτυρο και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να επέμβουν άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη που εξακολουθούσε να αυνανίζεται και του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης του αρρωστημένου περιστατικού που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία είναι ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στο νησί.

Σε βάρος του σάτυρου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ο οποίος τον παρέπεμψε να λογοδοτήσει στην στρατιωτική δικαιοσύνη λόγω της ιδιότητας του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...