Κοινωνία

Κακοποίηση 3χρονης στην Κρήτη: Γεμάτο μώλωπες και με πληγές

Αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες με το σωματάκι του 3χρονου κοριτσιού από την Κρήτη, γεμάτο μώλωπες και με πληγές, από την κακοποίηση που υφίστατο από τον προφυλακισμένο σύντροφο της μητέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φωτογραφίες με το μελανιασμένο σώμα του παιδιού, που φέρνει στο φως το Live News, σοκάρουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο δράστης έστειλε τη φωτογραφία με το παιδί χτυπημένο στη μητέρα και της έγραφε: «Έλα γρήγορα στο σπίτι., Έχει χτυπήσει η μικρή στο μπάνιο. Στο ορκίζομαι χτύπησε στο μπάνιο».

Οι πληγές στα πόδια, έχουν καθηλώσει το 3χρονο παιδί σε κρεβάτι του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε, με αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι να σοκάρουν ακόμα τους πιο έμπειρους γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ.

Ο σύντροφος της μητέρας οδηγήθηκε στη φυλακή και η επιμέλεια δόθηκε στον παππού και στη γιαγιά της μικρής.

«Ζητάω απλά να έχω τη μικρή. Δεν ζητάω τίποτα άλλο γιατί από τότε που έκανα τη μικρή, έχω μόνο αυτή και δεν με νοιάζει τίποτα άλλου» είπε η μητέρα του παιδιού στην εκπομπή του Mega.

O βιολογικός πατέρας της μικρής, που διεκδικεί την επιμέλειά της, δηλώνει οργισμένος. Είναι βέβαιος πως ο 23χρονος χτυπούσε την κόρη του και περιμένει να μάθει μέσα στις επόμενες μέρες αν υπήρξε κι σεξουαλική κακοποίηση. «Να κλειστεί όσο πιο βαθιά γίνεται. Άμα βγει, να προσέχει. Δεν θα έχει καλό τέλος» ξεσπά. «Η μητέρα είναι πολύ καλή μάνα» επισημαίνει.

Η μητέρα του παιδιού λέει πως δεν είχε αντιληφθεί τα όσα περνούσε η κόρη της. Πίστευε πως τα σημάδια είχαν να κάνουν με ατυχήματα της μικρής, στα οποία έτυχε να μην είναι μπροστά η ίδια.

Επιμένει πως ο 23χρονος σύντροφός της, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή, δεν υπήρξε ποτέ επιθετικός απέναντι στην κόρη της. «Δεν μου είχε δείξει κάτι. Με τη μικρή ήταν καλή η σχέση τους. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Και όταν έγινε όλο αυτό, τότε τα είδα όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θέλω απλά να είμαι μαζί της – Όταν ήμουν μπροστά, ήταν όλα εντάξει»

Η μητέρα του παιδιού επαναλαμβάνει πως δεν είχε καταλάβει πως το παιδί είχε κακοποιηθεί.

«Δεν πήρα χαμπάρι γιατί όταν άλλαζα με τη μικρή κοιτούσα συγκεκριμένα πράγματα. Της μιλούσα και δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Την Παρασκευή όταν μου τηλεφώνησε και μου είπε πως χτύπησε τα είδα όλα. Ήμασταν μαζί 6 μήνες αλλά μέναμε μαζί 10 ημέρες. Δεν ξέκοψα με την οικογένειά μου. Όταν ήμουν μπροστά ήταν όλα εντάξει, σαν να μην γινόταν τίποτα. Χτες πήγα να την δω και δεν με αφήσανε. Θέλω απλά να είμαι μαζί της, να την έχω. Χτες που δεν την είχα δεν μπορούσα να λειτουργήσω, δεν μπορώ χωρίς αυτήν» εξομολογείται στο Live News.

«Τη χτυπούσε και της έκλεινε το στόμα για να μην κλαίει»

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς η 30χρονη γυναίκα που κατήγγειλε την κακοποίηση του παιδιού.

Επί ένα μήνα περίπου η 30χρονη άκουγε τα χτυπήματα και τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού στο διπλανό σπίτι, αν και νόμιζε πως επρόκειτο για κακοποίηση γυναίκας και όχι ανηλίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το σπίτι τους βρίσκεται σε μεσοτοιχία με το δικό μου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου ηχομόνωση. Τα πάντα ακούγονταν. Εδώ και ένα μήνα περίπου άκουγα τον άνδρα να δέρνει και να χτυπάει ένα άτομο. Αρχικά, νόμιζα πως ήταν η σύντροφός του, η μητέρα του παιδιού, καθώς δεν ακούγονταν ούτε κλάματα μωρού ούτε τίποτε. Ήθελα να πάω να το καταγγείλω, ωστόσο όλοι μου έλεγαν ότι θα μπλέξω, ότι θα με κυνηγήσουν και δεν το έκανα αρχικά. Την περασμένη Παρασκευή, όμως, δεν άντεξα. Πήρα την αστυνομία και κατήγγειλα πως στο διπλανό σπίτι μία γυναίκα κακοποιείται», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 30χρονη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr.

Η γυναίκα περίμενε την αστυνομία να φτάσει και πήγαν μαζί στο σπίτι, όπου κακοποιείτο το παιδί. Όταν άνοιξε η πόρτα, είδαν πως η γυναίκα έλειπε και το κοριτσάκι ήταν ματωμένο, με μώλωπες.

«Τότε κατάλαβα πως το θύμα της κακοποίησης ήταν το τρίχρονο παιδί. Μάλιστα, είχε και σημάδια στο στόμα, σαν κάποιος να του το έκλεινε. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν άκουγα ποτέ τα κλάματα και τα ουρλιαχτά. Το έδερνε το παιδί και του έκλεινε το στόμα, για να μην κλαίει», συγκλονίζει η 30χρονη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...