Κοινωνία

Μύρινα: Νέα απάτη! Του άδειασε τον λογαριασμό με πρόσχημα την επιστροφή χρημάτων

Όλες τις οικονομίες του έχασε ένας άνδρας που κατοικεί στη Λήμνο, όταν πείστηκε ότι ο άγνωστος που επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και μέσω γραπτών μηνυμάτων ήταν πράγματι υπάλληλος εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που θα του εξασφάλιζε επιστροφή χρημάτων. 

Με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε τα χρήματα, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κατάφερε να τον πείσει να του δώσει τα απόρρητα στοιχεία πρόσβασης στον ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό του, αλλά μετέφερε από αυτόν σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 2.192 ευρώ. Η απάτη είχε γίνει πριν από ένα μήνα και εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μύρινας.

Όπως προέκυψε, η επικοινωνία με τον θύμα είχε γίνει από τηλεφωνικές συνδέσεις που ανήκουν σε έναν 58χρονο Έλληνα και έναν 32χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο κάτοχος του λογαριασμού που μεταφέρθηκαν τα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...