Κοινωνία

Πτολεμαΐδα: Δυο νεαροί συνελήφθησαν για κλοπές

Ένας 21χρονος Έλληνας και ένας ανήλικος συνεργός του ήταν οι δράστες τριών κλοπών που είχαν γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Μαΐου στην Πτολεμαΐδα και εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας. Από την αξιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δυο τους είχαν αρπάξει 80 ευρώ από ένα ανασφάλιστο όχημα.

Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα από άλλο ένα όχημα και από την αποθήκη ενός καταστήματος, χωρίς να τα καταφέρουν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές τετελεσμένη και σε απόπειρα και σε βάρος των γονέων του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Ανήλικοι διέρρηξαν ψυγείο


Με την... όρεξη έμειναν δυο ανήλικοι που παραβίασαν το ψυγείο ενός περιπτέρου στον Πύργο καθώς, πριν προλάβουν να κλέψουν τα προϊόντα που είχαν βάλει στο μάτι, συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το βράδυ της Πέμπτης. ΟΙ δράστες ηλικίας 16 και 17 χρόνων, που δεν είχαν εκδώσει δελτία αστυνομικής ταυτότητας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...