Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ελεύθερος υπό όρους ο 27χρονος Παλαιστίνιος που βασάνισε και βίασε την 33χρονη στην Ομόνοια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος Παλαιστίνιος που ξυλοκόπησε, βίασε, μαχαίρωσε και έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί την 33χρονη στην Ομόνοια, κρατώντας τη φυλακισμένη για πάνω από 12 ώρες μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα.

Η 33χρονη βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 27χρονου στο κτίριο-κολαστήριο στην Ομόνοια για τουλάχιστον 20 ώρες, όπου την κρατούσε αιχμάλωτη, την βίασε, την έδεσε σε κρεβάτι και την μαχαίρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σωτήρια επέμβαση της ΕΛΑΣ

Λήξη στον εφιάλτη της κοπέλας έβαλαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι περιπολούσε στην περιοχή την Δευτέρα (27/5).

Οι αστυνομικοί άκουσαν τις κραυγές απόγνωσης της 33χρονης από το εγκαταλελειμμένο κτίριο, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και έσπασαν το λουκέτο που υπήρχε στην πόρτα.

Μπροστά τους είδαν την 33χρονη δεμένη πάνω σε στο κρεβάτι, μαχαιρωμένη στον αριστερό της μηρό και με τραύματα σε όλο της το σώμα και την απελευθέρωσαν. 

Η σύλληψη του δράστη

Νωρίτερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που διέρχονταν από τη συμβολή των Οδών Σωκράτους και Ξούθου, σταμάτησαν τον δράστη για προληπτικό έλεγχο, καθώς τον έκριναν ύποπτο.

Στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι 23 εκατοστών, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του και να τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Η 33χρονη οδηγήθηκε αργότερα επίσης στο αστυνομικό τμήμα, όπου αναγνώρισε τον βιαστή της.

Η κοπέλα έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα και κυρίως στα χέρια της και τα πόδια της, ενώ έχει διακομισθεί και θα νοσηλευτεί στη θωρακοχειρουργική κλινική του Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ».

 

Η μητέρα της τονίζει πως η κόρη της ήταν σε άθλια κατάσταση όταν την αντίκρισε. «Την είχε μαχαιρώσει, σπασμένα χέρια και πόδια. Την είχε χτυπήσει και στο κεφάλι, στο μάτι», λέει.

 

Σοκάρουν τα λόγια της 33χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της.

«Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει»

 

Η συνάντηση και οι ώρες της φρίκης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 33χρονη γνωστοποίησε στην κατάθεση της ότι συνάντησε τον δράστη στις 2πμ της 27ης Μαΐου και συμφώνησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι, όπου διέμενε.

Συμπλήρωσε ότι: όταν μπήκαν στο δωμάτιο – κολαστήριο, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας την και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέλησή της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, δέχτηκε χτυπήματα και με ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου μήκους 72 εκατοστών, στο όποιο βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά δεν θυμόταν τίποτα άλλο. Κοιμήθηκε κι όταν ξύπνησε άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...