Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δεύτερο περιστατικό! Αφγανός επιτέθηκε με μπουνιές στην Ερμού σε κοπέλα μέρα μεσημέρι (βίντεο)

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, την οδό Ερμού, με άνδρα αφγανικής καταγωγής να επιτίθεται κατά κοπέλας.

Σύμφωνα με τον Alpha χωρίς προφανή λόγο ο Αφγανός επιτέθηκε σε μια νεαρή γυναίκα στον πολυσύχναστο δρόμο του κέντρου της Αθήνας. Την γρονθοκόπησε τραυματίζοντάς την στην καρωτίδα.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Μαρτίου ένας 32χρονος από το Ιράκ, μαχαίρωσε και τραυμάτισε επίσης στην οδό Ερμού μία 22χρονη, που πήγαινε στην εργασία της.

Τη χτύπησε δύο φορές στην ωμοπλάτη, πολύ κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από Markostv

@tipsbymarkos Άγνωστος επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα, στην καρδιά της Ερμού (Δες εικόνες) Έσπευσε επί τόπου η αστυνομία και το ΕΚΑΒ - Μεγαλη προσοχή παιδιά!!! #fyp #xybca #foryou #foryourpage #foru #fypage #fypシ゚viral #greektiktok #fyppppppppppppppppppppppp ♬ πρωτότυπος ήχος - Tips By Markos

 

Η δύναμη και η μανία του χτυπήματος στην καρωτίδα και το πρόσωπο της κοπέλας ήταν τέτοια, που η νεαρή έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε

Ο λατερνατζής που είδε το σκηνικό τη μετέφερε σε κάποια σκαλάκια για να καθίσει και να ηρεμήσει. Στο σημείο έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισαν να τον αναζητούν. Λίγο πιο κάτω οι αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το άνδρα από το Αφγανιστάν ο οποίος όπως έγινε γνωστό βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2016.

Κατά τη σύλληψή του δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και οδηγήθηκε στο Α/Τ Ακροπόλεως αλλά μετά τον μετέφεραν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης -Δεν έκανε καταγγελία η κοπέλα

Στο σημείο έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κι άρχισαν να αναζητούν τον δράστη της επίθεσης, έχοντας την περιγραφή του από τον λατερνατζή που είδε τι έγινε. Τελικά, τον βρήκαν ένα στενό πιο κάτω και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο δράστης, 24 ετών, αφγανικής καταγωγής, οδηγήθηκε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, ενώ σήμερα Τετάρτη οδηγήθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μετανάστη που είχε έρθει στη χώρα μας το 2016, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι τοξικομανής.

«Το είχε ξανακάνει πριν από 4-5 μήνες»

Φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας χτυπάει άνθρωπο στην Ερμού, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρία, το είχε ξανακάνει πριν από 4-5 μήνες.

«Η κοπέλα μετά το περιστατικό λιποθύμησε, την τραβήξαμε στην άκρη με τον σύντροφό της και της δώσαμε νερό. Αυτός το είχε ξανακάνει πριν από 4-5 μήνες, είχε χτυπήσει ξανά ένα άτομο, τον έπιασαν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο την επόμενη ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...