Κοινωνία

Απόπειρα βιασμού στα Πετράλωνα: Σοκάρει η μαρτυρία της 53χρονης καθαρίστριας

Στιγμές τρόμου έζησε μία 53χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση από ιδιοκτήτη διαμερίσματος στα Πετράλωνα, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, η γυναίκα, θέλοντας να εργαστεί ως καθαρίστρια, βρέθηκε στο διαμέρισμα του άντρα με καταγωγή από την Αλβανία. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επιτέθηκε στη γυναίκα της έσκισε τα ρούχα, τη χτύπησε και επιχείρησε να την βιάσει.

«Πήγε με τη βία, ντε και καλά, να μου σκίσει τα ρούχα επί τόπου. Με τη βία να με τραβά να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα, είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα» αποκάλυψε η 53χρονη στο Star.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον δράστη ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.

«Πρόλαβα και βγήκα έξω από το σπίτι. Μετά ήρθε το ασθενοφόρο και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει έκανα κάποια ράμματα ευτυχώς όχι πολλά, δύο ράμματα στο χείλος. Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Και γιατί; Για 20 ευρώ αν έχετε τον Θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και γι΄αυτό ίσως τη γλίτωσα κιόλας» πρόσθεσε η 53χρονη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...