Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Τι θα έρθει εδώ την Κυριακή;»- Ρεπόρτερ της ΕΡΤ και φίλαθλος του ΠΑΟΚ δε μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της (Βίντεο)

Ιδιαίτερα χαρούμενη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, η ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη, Λία Χριστάρα με φόντο τον Λευκό Πύργο, μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ ενάντια επί του Παναθηναικού που τον φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

«Καλημέρα σας από Θεσσαλονίκη. Εγώ δεν θέλω μάντισσα γεγονότων των επόμενων ημερών, αλλά για κάποιον λόγο έχω έρθει εδώ. Που έχω έρθει;», ρώτησε με νόημα, με τον παρουσιαστή Κώστα Παπαχλιμίντζο να απαντάει: «Τον Λευκό Πύργο βλέπω εγώ».

Τότε η ρεπόρτερ συνέχισε: «Τι θα έρθει εδώ; Την Κυριακή, την Κυριακή!». Τότε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος είπε: «Εκεί την Κυριακή, πιθανώς θα υπάρξει μία υπερσυγκέντρωση πλήθους ομάδας της Θεσσαλονίκης».

Η Λία Χριστάρα πήγε πάλι τον λόγο. «Μπράβο Κώστα! Δύσκολο βέβαια το εγχείρημα, θα παίξουμε με τον Άρη μέσα στην έδρα του που είναι πάρα πολύ καυτή, όμως θα πω ότι εκτός από την Κυριακή μακάρι να ξαναέχουμε εδώ πέρα πανηγύρια, λίγες ημέρες μετά, αυτή τη φορά από την ομάδα του Άρη αφού παίζει με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Και γιατί όχι για πρώτη φορά μα έρθουν και οι δύο οι κούπες εδώ... Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...