Κοινωνία

Βραυρώνα: Αναπάντητα ερωτήματα για το λουτρό αίματος το δωμάτιο του ξενοδοχείου - Μυστήριο με το θάνατο του βρέφους

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος το οποίο βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα, με τους γονείς του να το πετάνε στα σκουπίδια αφότου γεννήθηκε!

Για τη ειδεχθές έγκλημα έχει συλληφθεί ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, ο ίδιος λέει πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης.

Επιπλέον, όπως είπε ο πατέρας έπιασαν οι πόνοι την μητέρα και άρχισε να αιμορραγεί. Στη συνέχεια, περιέγραψε στις Αρχές πώς απέβαλε η 30χρονη ενώ πρόσθεσε ότι δεν χτύπησε το βρέφος.

Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του βρέφους, θα αποδείξει τι πραγματικά συνέβη

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...