Κοινωνία

Τραγωδία στην άσφαλτο στον Ασπρόπυργο: 28χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μία ακόμη τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο, καθώς μια 28χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 03:00 ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 28χρονη κινείτο στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το ΙΧ κινείτο στην πλατεία Συντριβανίου με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όταν η 28χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε κολώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τη σφοδρή πρόσκρουση η 28χρονη εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που έγινε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν οι προσπάθειες 8 πυροσβεστών με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό της.

Η 28χρονη απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, διακομίσθηκε στο εφημερεύον Γενικό Κρατικό Νίκαιας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...