Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης και τα τελευταία λόγια της - «Το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου» η απάντηση της Άμεσης Δράσης (βίντεο)

Ο τηλεφωνητής της ΕΛ.ΑΣ. όταν πήρε η άτυχη γυναίκα για να ζητήσει περιπολικό να τη συνοδέψει έλαβε την απάντηση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η η 28χρονη Κυριακή μόλις βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα, κάλεσε την άμεση δράση για να ζητήσει περιπολικό, όπως την συμβούλευσαν λίγο πριν οι αστυνομικοί, για να την συνοδεύσει σπίτι της.

Η απάντηση που έλαβε από τον τηλεφωνητή ήταν: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου». Δευτερόλεπτα αργότερα δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου πρώην συντρόφου της πέφτοντας νεκρή με τον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας να τα ακούει αυτά ζωντανά!

Η 28χρονη Κυριακή βγήκε από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και κάλεσε την Άμεση Δράση ζητώντας βοήθεια. Το τηλεφώνημα διήρκησε εννιάμιση λεπτά.

Θύμα: Χρειάζομαι κάποιον να μπορέσει να με πάει σπίτι μου, γιατί έξω από το σπίτι μου με περιμένει ο πρώην μου, ο οποίος έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Αστυνομικός: Οπότε, να στείλω στο σπίτι σας για τον πρώην σας;

Θύμα: Ορίστε;

Αστυνομικός: Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω στο σπίτι μου...

Αστυνομικός: Του έχετε κάνει μήνυση;

Θύμα: Όχι

Αστυνομικός: Αυτός για ποιο λόγο είναι εκεί;

Θύμα: Δεν ξέρω, ήταν και χθες εκεί.

Αστυνομικός: Με σκοπό να της ασκήσει βία.

Αστυνομικός: Βρίσκεται δίπλα. Βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.

Θύμα: Χάνομαι... Έχει έρθει εδώ...

Φίλος 28χρονης: Τρέξτε, τη σκότωσε...

Το βίντεο της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων –Ο δράστης τρέχει προς το μέρος της

Για πρώτη φορά έρχεται στο φως της δημοσιότητας το βίντεο από τη δολοφονία της άτυχης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Όπως θα δείτε στο οπτικό υλικό η 28χρονη κοπέλα στέκεται έξω από το αστυνομικό τμήμα μαζί με το φίλο της με τον οποίο έφτασε στο σημείο για να καταγγείλει ότι την παρακολουθεί ο 39χρονος.

Οι νέοι διακρίνονται να στέκονται έξω από το κτίριο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα η Κυριακή αντιλαμβάνεται ότι λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται ο 39χρονος. Τότε μαζί με το φίλο της φαίνεται να απομακρύνονται με ταχύ βήμα προς το αστυνομικό τμήμα και πίσω τους εμφανίζεται να τρέχει ο 39χρονος, για να ακολουθήσει η στυγερή δολοφονία με τις πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη και τον θώρακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το αστυνομικό τμήμα διακρίνεται ένα περιπολικό αν και το προσωπικό του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, είχε αρνηθεί τη συνοδεία της Κυριακής στο σπίτι της, λόγω έλλειψης οχήματος.

Είναι η στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της. Σαν να το ήξερε, τη στιγμή που μιλούσε με το 100, ουρλιάζει από τον φόβο και αμέσως η γραμμή κόβεται... Η Κυριακή δέχεται μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της και κείτεται νεκρή έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή με ένα μαχαίρι σεφ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε πει στον αστυνομικό ότι είχε δει τον πρώην σύντροφό της, εκείνος τότε έτρεξε προς το μέρος της και τη μαχαίρωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...