Κοινωνία

Μαυρομμάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν ο πρώην βουλευτής και η σύζυγός του - Προσπάθεια αφύπνισής του την Τετάρτη

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση παραμένουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται με αναπνευστική ανεπάρκεια και σοβαρά θερμικά εγκαύματα που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του σώματός τους. Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να γίνει προσπάθεια αφύπνισης του Μανώλη Μαυρομμάτη, όπως μεταδίδει το Mega.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που βγήκε τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, «ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης, 82 ετών, νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Η Ειρήνη Μαυρομάτη, 80 ετών (σύζυγος), νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (40%) της ολικής επιφάνειας σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...