Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τελικά τι δεν μας λένε; Πρώην Αμερικανός αντιπρόεδρος: Θα μειώσουμε τις εκπομπές άνθρακα μέσω του συστήματος τροφίμων (Βίντεο)

Υπερπληθυσμός και εκπομπή άνθρακα απειλούν τον πλανήτη για αυτό βλέπουμε τα δόλια σχέδια της ΕΕ στους αγρότες.

Η κλιμακούμενη μετωπική πλέον επίθεση σε παραγωγούς γεωργικών προϊόντων από την Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες έως τη Σρι Λάνκα και πέραν αυτής συνδέεται στενά με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης «Ατζέντα 2030» των Ηνωμένων Εθνών και τους εταίρους του ΟΗΕ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ο πρώην Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζων Κέρι μιλώντας παλαιότερα σε συνέδριο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:     
"Η γεωργία συνεισφέρει περίπου το 33% του συνόλου των εκπομπών του κόσμου. Και δεν μπορούμε να φτάσουμε στο Καθαρό Μηδέν—δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά—εκτός εάν η γεωργία είναι μπροστά και στο επίκεντρο ως μέρος της λύσης». "Δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεσταίνεις τον πλανήτη, ενώ περιμένεις να τον ταΐσεις. Δεν λειτουργεί. Επομένως, πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές από το σύστημα τροφίμων".

Τελικά τι δεν μας λένε;

Υπάρχει κίνδυνος από τον υπερπληθυσμό στον πλανήτη ή από τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα;

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στην ΕΕ όπως όλα δείχνουν, είναι στο στόχαστρο της πολιτικής ελίτ, η οποία “κόβει” ωμά και γρήγορα, όλα τα μπόνους που είχαν αυτοί οι άνθρωποι για να παράγουν καλύτερα και ποιοτικότερα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, για 450 εκατ καταναλωτές.

Σταματούν οι επιδοτήσεις προϊόντων, κτηνοτροφικών μονάδων, και οι ελαφρύνσεις σε καύσιμα και ρεύμα στην Ευρώπη, αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους στο έλεος τους θεού.

Το αποτέλεσμα είναι η αθρόα εισαγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από χώρες της Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με εξαιρετικά αμφίβολη ποιότητα, και αυτό έχει ξεσηκώσει μια ιδιότυπη “αγροτική κρίση” εδώ και πολλές ημέρες, η οποία δεν θα κοπάσει όπως θεωρούν πολλοί.        

Το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πίσω από τον παγκόσμιο «πόλεμο κατά των αγροτών»

Τα υψηλόβαθμα μέλη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) εντός του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών βοήθησαν στη δημιουργία των ΣΒΑ και επί του παρόντος βοηθούν στην καθοδήγηση της οργάνωσης στην υλοποίηση του παγκόσμιου σχεδίου, έχουν τεκμηριώσει προηγουμένως οι The Epoch Times.

Εάν αφεθούν ανεξέλεγκτα, είπαν πολλοί ειδικοί, οι υποστηριζόμενες από τον ΟΗΕ πολιτικές βιωσιμότητας στη γεωργία και την παραγωγή τροφίμων θα οδηγούσαν σε οικονομική καταστροφή, ελλείψεις κρίσιμων αγαθών, εκτεταμένο λιμό και δραματική απώλεια των ατομικών ελευθεριών.

Ήδη, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν επικίνδυνες ελλείψεις τροφίμων και αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο λένε ότι αυτές πρόκειται να χειροτερέψουν όσο περνάει η χρονιά.

Ακόμη και η ιδιωτική ιδιοκτησία γης βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων και η παγκόσμια οικονομία μετασχηματίζονται για να ανταποκριθούν στους παγκόσμιους στόχους βιωσιμότητας, δείχνουν έγγραφα του ΟΗΕ που εξετάζονται από τους The Epoch Times. Όπως εξηγείται από τα Ηνωμένα Έθνη στον ιστότοπό τους για τους SDG, οι στόχοι που εγκρίθηκαν το 2015 «στηρίζονται σε δεκαετίες εργασίας από τις χώρες και τον ΟΗΕ».

Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, που συχνά αναφέρονται ως Ατζέντα 2030, εγκρίθηκαν το 2015 από τον οργανισμό και τα κράτη μέλη του ως οδηγός για τον «μετασχηματισμό του κόσμου μας». Χαιρετισμένοι ως «κύριο σχέδιο για την ανθρωπότητα» και μια παγκόσμια «δήλωση αλληλεξάρτησης» από κορυφαίους αξιωματούχους του ΟΗΕ, οι 17 στόχοι περιλαμβάνουν 169 υπο-στόχους που αφορούν κάθε πτυχή της οικονομίας και της ζωής.

Σε όλο τον κόσμο, οι κυβερνητικές πολιτικές ευθυγραμμισμένες με τους στόχους των Ηνωμένων Εθνών πιέζουν τους αγρότες - ιδιαίτερα τους μικρότερους, ανεξάρτητους παραγωγούς που δεν μπορούν να απορροφήσουν το πρόσθετο κόστος της πρόσθετης ρύθμισης και ελέγχου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ