Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λυράρης κατέβηκε από την πίστα, γονάτισε και έκανε πρόταση στη σύντροφό του

Μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια γλεντιού σε κρητικό κέντρο στην Αθήνα. 

Λυράρης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε ένα τραγούδι-ύμνο για το «ναι» της νύφης, με την αγαπημένη του να χορεύει μαζί με άλλους παριστάμενους.

Ο Μανώλης Μπουνταλάκης τελείωσε το τραγούδι του και κατέβηκε από τη σκηνή, κρατώντας το χέρι του ένα κουτάκι με δαχτυλίδι, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Tik Tok από το cretalive.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις η σύντροφός του τον είδε και αντιλήφθηκε τι θα ακολουθούσε, βλέποντας και τον αγαπημένο της να γονατίζει μπροστά της, έβαλε τα κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του.

Εκείνος τη φίλησε και πέρασε το δαχτυλίδι στο χέρι της, ενώ οι φίλοι τους περίμεναν να ακούσουν αν είπε τελικά το «ναι».

Όταν έλαβαν την απάντησή τους, άρχισαν να αγκαλιάζουν το ζευγάρι και προανήγγειλαν πως τώρα θα αρχίσει το πραγματικό γλέντι. 

@cretalive.gr 🎻Λυράρης έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του την ώρα που χόρευε! 👩‍❤️‍👨Μανώλη και Αναστασία να ζήσετε! #cretalive #cretalivenews #viral #fy #fyp #creta #κρητη #λυρα #προτασηγαμου #viralπροτασηγαμου ♬ πρωτότυπος ήχος - Cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ