Κοινωνία

Σε επιφυλακή η Κρήτη: Η νέα κακοκαιρία επελαύνει στη μεγαλόνησο

Ξεκίνησε η πρώτη φάση της κακοκαιρίας που φέρνει τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στην Αττική, σε χαμηλό υψόμετρο. Ήδη στην Πάρνηθα η χιονόπτωση είναι έντονη, γι’ αυτό και οι Αρχές διέκοψαν την κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ύψος του τελεφερίκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, στην Αττική προβλέπεται ένταση των χιονοπτώσεων από το απόγευμα της Δευτέρας (29-01-24) στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο από το βράδυ.

Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης

«Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης αυτή την ώρα Λιβάδια Μυλοποτάμου στο δρόμο προς Λάκκο Μυγερού!», μεταδίδει το Forecast Weather Greece.

Μάλιστα, οι χιονοπτώσεις θα είναι αρκετά έντονες, που δεν αποκλείεται χιονόστρωση (από πολύ ελαφρά έως αρκετά αξιόλογη) στις περιοχές:

Διόνυσος, Εκάλη, Ροδόπολη, Δροσιά, Πεντέλη, Ντράφι, Θρακομακεδόνες, Κρυονέρι, Άνοιξη, Άγιος Στέφανος, Φυλή, Βίλια, πιθανώς και Κηφισιά, αλλά και άλλες τριγύρω περιοχές με περίπου αυτά τα υψόμετρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ