Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Οργή αστυνομικών για την μεταγωγή του Νορβηγού..με κουστούμια!

Διάχυτη είναι η οργή στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που καταγγέλλει ότι ζητήθηκε από αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών που έκαναν τη μεταγωγή του Νορβηγού που σκότωσε τον 31χρονο συνάδελφό τους σε μπαρ να φορέσουν... κοστούμια. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Θεόδωρο Τσαϊρίδη, «είναι στα όρια της παράνοιας αυτό που ζούμε» αφού επί 10 μήνες, μετά την τοποθέτηση συγκεκριμένου αξιωματικού, γίνονται συστάσεις να μην μακιγιάρονται οι γυναίκες και να φορούν γόβες στο αεροδρόμιο! 

«Την ώρα που μετράμε απώλειες δεν γίνεται να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μιλάμε για το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που οι άνθρωποι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, αυτοί που βρήκαν τους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού» είπε ο κ. Τσαϊρίδης.

«Όταν κάνουμε μεταγωγές δολοφόνων, οι αστυνομικοί καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους και φοράνε αλεξίσφαιρα γιατί είναι επικίνδυνο. Δεν γίνεται να τους ζητάνε να κάνουν μεταγωγή με κοστούμια. Αγγίζει τα όρια της παράνοιας αυτό που ζούμε», είπε μιλώντας στο OPEN.

«Είναι 10 μήνες που έχει τοποθετηθεί ο συγκεκριμένος αξιωματικός που έχει ασχοληθεί με το μακιγιάζ και τα μουστάκια. Έχει βγάλει εντολή να μην μακιγιάρονται οι γυναίκες. Έχει πάει στο αεροδρόμιο και ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην φοράνε στολές αλλά κοστούμια και γραβάτα. Μάλιστα, είχε κάνει παρατήρηση σε γυναίκα επειδή φορούσε υπηρεσιακά άρβυλα και όχι γόβα για να κάνει περιπολία! Ζήτησε από τους αστυνομικούς όταν κατεβαίνουν από τις μηχανές να βγάζουν τα κράνη και να φοράνε τζόκεϊ»,αναφέρει το reader.gr.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης: 


Τα λόγια πλέον χάνουν την αξία τους για την κατάντια που έχει περιέλθει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εξαιτίας αυτών που μας διοικούν. 

Ο ένας και μοναδικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος κ. Σπυρίδων Σκλάβος,  κατάφερε να προκαλέσει για πολλοστή φορά την οργή και αγανάκτηση του προσωπικού. 

Όπως ενημερωθήκαμε διέταξε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μιας υπηρεσίας που μας έχει κάνει υπερήφανους και κοσμεί το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., να κάνουν την μεταγωγή του Νορβηγού δολοφόνου με κουστούμια!!!

Καλά διαβάζετε..

Μεταγωγή με κουστούμια!!

Αυτό το νέο περιστατικό  αλλά και όλα όσα έχουν προηγηθεί εδώ και 10 μήνες, με τις τρίχες, τις στολές, το στήριγμα σε τοίχους, τις προσβολές του προσωπικού, και πολλά ακόμα που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους, ξεπερνούν τα όρια της λογικής και αγγίζουν τα όρια της παράνοιας, ενώ αποτελούν τρανή απόδειξη για ποιο λόγο το Σώμα παρουσιάζει αυτή την  αποσύνθεση. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι χθες έγινε η αρχή ώστε το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. να απαλλαχθεί από όλους αυτούς που το ευτέλισαν και το πλήγωσαν όσο ποτέ άλλοτε!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ