Κοινωνία

Περιστέρι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον πατροκτόνο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία – οπλοχρησία ασκήθηκε στον 35χρονο, ο οποίος τα ξημερώματα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μετά το έγκλημα ο ίδιος ο δράστης κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας: «Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου».

Όπως είπε στους αστυνομικούς, «θόλωσε» όταν είδε τον 62χρονο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, να επιτίθεται στην μητέρα του, την οποία κακοποιούσε κατ’ επανάληψη. Στη συνέχεια άρπαξε ένα μικρό μαχαίρι και την μαχαίρωσε πολλές φορές, με τη μαχαιριά στην μηριαία αρτηρία να ήταν αυτή που επέφερε τον θάνατο.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τον δράστη και τη μητέρα του σε άθλια κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 66χρονη γυναίκα έδειχνε κακοποιημένη.

Υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ο 62χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για κακοποίηση, σε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού όπου τότε ο 35χρονος γιος είχε μπει στη μέση για να χωρίσει τον πατέρα του και τη μητέρα του, επειδή τη χτυπούσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...